Zandvoort Beach for Amsterdam

Sporten in Zandvoort

Zandvoort is een sportief dorp. Op het strand en in de Amsterdamse Waterleidingduinen wordt fanatiek gewandeld, de boulevard en het Nationaal Park Zuid-Kennemerland zijn ideaal voor een heerlijke fietstocht, de zee is een paradijs voor watersporters en uiteraard Circuit Zandvoort als racewalhalla. Aan sportiviteit geen gebrek in Zandvoort.


Surfen, SUPpen, kiten

Sporten in Zandvoort is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met het strand en de zee. Boven de horizon zie je bijna altijd de vliegers van de kitesurfers die spectaculaire sprongen over de golven maken. Een geweldig gezicht! En ook zelf te leren bij één van de verschillende watersportcentra in Zandvoort. Wil je liever golfsurfen, suppen of zeilen uitproberen? De enthousiaste instructeurs staan te popelen om je een watersport te leren. Voor de geoefende watersporter zijn er trouwens ook volop verhuurmogelijkheden. Dat scheelt weer sjouwen.


Autosport in Zandvoort

Bij sport in Zandvoort denk je vast ook meteen aan autoracen op het Circuit Zandvoort. Een dagje circuit is een must voor de liefhebber van de autosport. Zie je jezelf al zitten in een Formule RP1 auto of Porsche en scheuren over het circuit? Het is zelfs mogelijk om met jouw eigen auto over het circuit te rijden!


Fietsen, wandelen en golfen in Zandvoort

En er is nog zo veel meer te bewegen in Zandvoort. Ga bijvoorbeeld wandelen of fietsen door de prachtige natuurgebieden in de omgeving. In de duinen is zelfs een golfbaan voor de liefhebber. Kun je nog niet golfen? Ze leren je daar graag de beginselen van deze ontspannende sport.


Meer sporten

Of ga je toch liever paardrijden, beachvolleyballen, branding raften, zandkastelen bouwen, branding kanoën, fitnessen op de boulevard, zwemmen in het subtropisch zwemparadijs of bowlen? Er is het hele jaar door voor ieder wat wils met de vele sportmogelijkheden in Zandvoort. Dus kom in actie en kom sporten in Zandvoort!


Sporten voor kinderen

In Zandvoort worden veel (sport-)activiteiten voor kinderen georganiseerd. Dit varieert van dans, bungee fit en laser gamen tot kickboksen, surfen en drummen. En nog veel meer. Verschillende (proef-)lessen zijn gratis, voor andere moet een bijdrage betaald worden. Voor het totale programma kijk je hier.