Zandvoort Beach for Amsterdam

Programma 10 t/m 16 oktober

Heel oktober kun je verschillende activiteiten doen tijdens Zandvoort goes Wild. Om het voor jou overzichtelijk te maken hebben we de activiteiten onderverdeeld per week. Zo kun jij rustig je agenda volplannen alle activiteiten die je wilt gaan doen. En natuurlijk hoef jij je geen zorgen te maken: alle activiteiten zijn Corona-proof en vinden plaats volgens de regels van het RIVM. Hier vind je de maatregelen die in Zandvoort getroffen zijn in het kader van Covid19. Tijdens de Zandvoort goes Wild-activiteiten kunnen foto- en/of filmopnamen gemaakt worden voor promotionele doeleinden. Met het bezoeken van de activiteiten ga je hiermee akkoord.


Onderstaand een greep uit activiteiten. Wil je een overzicht van alle activiteiten tijdens Zandvoort goes Wild? Download dan hier de pdf. 

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws of ontvang maandelijks onze update

Wildwandeling -10 oktober VOL

Oktober is de paartijd van de damherten in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Op zich is de paartijd niets vreemds, behalve als je een hert bent. De mannetjes brullen er rustig op los om te laten weten dat ze er klaar voor zijn. Het burlen heeft het meeste weg van een vreemd soort boer. Erg smakelijk. Maar wat daarop volgt is schitterend om te zien: de herten jagen op elkaar en gaan letterlijk de strijd met elkaar aan. En met een beetje geluk zie jij de beukende geweien live! De Wildwandeling wordt onder leiding van een gids gelopen en start om 16.00 uur. Omdat je van de paden afgaat is stevig schoeisel aanbevolen en is de wandeling niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of kinderwagens.

Koop jouw kaarten nu!

Beleefweek NPZK - 10 t/m 18 oktober (Geannuleerd)

Dit jaar bestaat Nationaal Park Zuid-Kennemerland 25 jaar en dat vieren we deze herfstvakantie met de allereerste Beleefweek! Tijdens de Beleefweek zijn er voor jong en oud volop activiteiten te beleven in het Nationaal Park. Het programma vind je op de website van Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

Naar NPZK

Water-shoot - 10 & 14 oktober

Voel jij je helemaal thuis in de zee? En wil jij een paar supervette foto's van jou in actie op jouw board of kite? Dan heeft Waterworks tijdens Zandvoort goes Wild een te gekke actie voor jou! Laat jezelf, eventueel met een aantal vrienden, fotograferen terwijl je de golven bedwingt of airtime maakt. Na afloop krijg je een serie schitterende actiefoto's.

Naar Waterworks

Leer golfsurfen bij Pepsports - 10 t/m 16 oktober

Wil jij alle kneepjes van het golfsurfen weten en leren hoe jij de golven kunt bedwingen? Kom dan golfsurfen tijdens Zandvoort goes Wild! In de herfstvakantie kun jij iedere dag 2 uur lang onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur leren surfen. Er wordt gewerkt met 3 tijdsloten: 09.30 uur, 12.00 uur en 14.30 uur. Bij minder dan 4 personen in een bepaald tijdslot kan in overleg een ander tijdstip bepaald worden. De kosten zijn € 25,- per persoon per les.

Naar Pepsports

Dagje vogelen! - 11 & 14 oktober

Doordat de Kennemerduinen, tussen IJmuiden en Zandvoort, direct aan zee liggen kun je hier de indrukwekkende vogeltrek onder de juiste omstandigheden zeer goed waarnemen. In oktober beleeft deze najaarstrek zijn absolute hoogtepunt. Vinken, Kramsvogels, Koperwieken en Veldleeuweriken trekken in een soms bijna constante stroom naar het zuiden terwijl de duinen zelf kunnen worden bevolkt door soorten als Goudhaan,Tapuit, Kruisbek en wellicht zelfs de zeldzame Beflijster! De excursie op 11 oktober vindt plaats in het NPZK en op 14 oktober in de Waterleidingduinen.

Meer informatie

Herfst Surfcamp bij The Spot - 11 t/m 13 oktober

Voor alle surfgromms (ook in spé) van 7 t/m 17 jaar staat er 3 dagen surf-fun op het programma in de Herfstvakantie! - 11 t/m 13 oktober om 10:00 of om 14:00 - 14 t/m 16 oktober om 10:00 of om 14:00 Surfen met je eigen groep? Reserveer een twee uur durende surfclinic in de herfstvakantie samen met je eigen vriendjes en vriendinnetjes! Share the stoke! Vragen? Mail naar strand@gotothespot.com óf bel 023-5717600

Boek jouw surfcamp!

Workshop Wild fotografie - 11 & 31 oktober

Aan de hand van professioneel natuurfotograaf Jeroen Stel leer je hoe je het beste de mooiste plaatjes schiet van wild in de Waterleidingduinen. Voorafgaand wordt een korte basisuitleg gegeven over instellingen als diafragma, ISO waarde, sluitertijd, belichtingscorrectie en witbalans. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan compositie en de juiste belichting. De workshop is geschikt voor beginnende fotografen vanaf 16 jaar. Benodigdheden: pro-actieve houding, eigen camera met middellange telelens (bij. 70-200mm), eventueel een groothoeklens, schoeisel en kleding die nat en vies mogen worden. Kosten € 85,- (excl. € 1,50 entree). Tijdstip: 12.00 - ca. 17.15 uur.

Meld je aan!

Meer activiteiten tijdens de Herfstvakantie

De herfstvakantie staat bol van activiteiten voor jong en oud. Van wild wandelingen en wild diners tot racen op het circuit en watersporten. Klik op de button voor de overige activiteiten deze week.

Meer activiteiten deze week

Visit Zandvoort