Zandvoort Beach for Amsterdam

Programma 17 t/m 23 oktober

Heel oktober kun je verschillende activiteiten doen tijdens Zandvoort goes Wild. Om het voor jou overzichtelijk te maken hebben we de activiteiten onderverdeeld per week. Zo kun jij rustig je agenda volplannen alle activiteiten die je wilt gaan doen. En natuurlijk hoef jij je geen zorgen te maken: alle activiteiten zijn Corona-proof. Tijdens de Zandvoort goes Wild-activiteiten kunnen foto- en/of filmopnamen gemaakt worden voor promotionele doeleinden. Met het bezoeken van de activiteiten ga je hiermee akkoord.


Onderstaand een greep uit activiteiten. Wil je een overzicht van alle activiteiten tijdens Zandvoort goes Wild? Download dan hier de pdf. 

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws of ontvang maandelijks onze update

Safaritocht - 17 oktober

In oktober is het weer tijd voor Zandvoort goes Wild. Tijdens de Safaritocht kom je verschillend wild tegen! Wat dacht je van damherten, vossen en Schotse Hooglanders? Je gaat tijdens de tocht de paden af en echt op avontuur naar al dat moois wat de Amsterdamse Waterleidingduinen te bieden heeft. De gids vertelt je alles over het gebied, de dieren en de planten die er leven. En niet te vergeten de rijke geschiedenis. Wist je dat er in de Amsterdamse Waterleidingduinen ongeveer 400 bunkers zijn?! Houd er rekening mee dat je van de paden afgaat en dat de wandeling daarom niet geschikt is voor kinderwagens, rolstoelen of voor mensen die slecht ter been zijn.

Boek jouw safari!

Ga golfsurfen - 17 & 18 oktober

Wil jij alle kneepjes van het golfsurfen weten en leren hoe jij de golven kunt bedwingen? Kom dan golfsurfen tijdens Zandvoort goes Wild! Ieder weekend kun jij onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur leren surfen. Er wordt gewerkt met 3 tijdsloten: 09.30 uur, 12.00 uur en 14.30 uur. Bij minder dan 4 personen in een bepaald tijdslot kan in overleg een ander tijdstip bepaald worden. De kosten zijn € 25,- per persoon per les. Inschrijven kan via de link.

Naar Pepsports

Le Champion wandeling - 17 & 18 oktober

Speciaal voor Zandvoort goes Wild organiseert Le Champion een prachtige wandeling van 15 kilometer door het dorp, over het strand en door de schitterende natuur van Zandvoort. Met een maximaal 500 deelnemers ben je er zeker van dat je coronaproof kunt genieten van de omgeving.

Naar Le Champion

Wildwandeling - 17 & 18 oktober

Oktober is de paartijd van de damherten in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Op zich is de paartijd niets vreemds, behalve als je een hert bent. De mannetjes brullen er rustig op los om te laten weten dat ze er klaar voor zijn. Het burlen heeft het meeste weg van een vreemd soort boer. Erg smakelijk... Maar wat daarop volgt is schitterend om te zien: de herten jagen op elkaar en gaan letterlijk de strijd met elkaar aan. En met een beetje geluk zie jij de beukende geweien live! De Wildwandeling wordt onder leiding van een gids gelopen en start om 16.00 uur.

Koop jouw kaarten nu!

Wild diner bij Tent 6 - 14 oktober

In oktober verwent Strandpaviljoen Tent 6 je met een heerlijk wild menu. Geniet voor een van de laatste keren dit jaar van eten om je vingers bij af te likken, goed gezelschap en een schitterende zonsondergang. Alleen op woensdag 7, 14 en 21 oktober

Naar Tent 6

Wild Wednesday - Workshop Illustreren - 14 oktober

Op drie woensdagen in oktober trakteer je jezelf op een workshop 'wild'-schilderen/ illustreren. In 2 uur leert local artist Joan Bergmans je hoe je zelf schitterende creaties te maken. Uiteraard allemaal met het thema 'Wild'. Maar wees er wel op tijd bij, want er kunnen maximaal 9 personen meedoen. Wil je vooraf een hapje eten? Geen probleem. Strandpaviljoen Tent 6 heeft een kaart met heerlijk gerechten. Locatie: Strandpaviljoen Tent 6, Boulevard Paulus Loot 6 Data: 7, 14 & 21 oktober Tijd: 20.00 - 22.00 uur Kosten: € 20,- per persoon. Minimaal 5 deelnemers

Meld je aan!

Superfoods Wildpluk Workshop - 23 oktober

Op 23 en 31 oktober organiseert Liefs uit Zandvoort samen met herborist Corina Busman van Groen Vitaal twee Superfoods Wildpluk Workshops in de Zandvoortse Duinen binnen de themamaand 'Zandvoort Goes Wild'. Je leert hoe je zelf superfoods uit de natuur kunt halen en in kunt zetten voor je gezondheid.

Meer informatie

Visit Zandvoort