Zandvoort Beach for Amsterdam

Winterpaviljoens

Het zomerseizoen is officieel afgesloten, maar dat wil niet zeggen dat je de komende maanden niet naar het strand van Zandvoort kunt! Want wat is er nu gezonder dan een flink stuk wandelen in de zilte zeewind? Heerlijk uitwaaien en een frisse neus halen. Om vervolgens bij een van de geopende winterpaviljoens op te warmen bij de haard, met een deken en een kop dampende koffie of een goed glas wijn. In Zandvoort zijn maar liefst vijf winterpaviljoens geopend waar je terecht kunt voor een drankje, lunch of diner. Zie je jezelf al zitten aan een romantisch diner, waarbij je de winterzon langzaam in de zee ziet zakken? De Haven van Zandvoort, Thalassa, Tijn Akersloot, Beachclub no.5 en Club Nautique zitten verspreid over het lange strand van Zandvoort en hebben ieder hun eigen specialiteit en uitstraling. Je wandelt met gemak van paviljoen naar paviljoen, er is keuze genoeg! Klik hier voor een overzicht van alle strandtenten in Zandvoort. 

De Haven van Zandvoort

Prachtig op het strand gelegen, centraal in het dorp aan de boulevard achter het Holland Casino. Drink een drankje bij de openhaard en geniet van de ondergaande zon. Dagelijks geopend van 09.00 tot 22.00 uur.

Lees meer

Thalassa

Thalassa is het visrestaurant op het strand en een paradijs voor liefhebbers van dagverse vis: vannacht gevangen, vanmorgen aan land gebracht en vandaag op je bord. Dagelijks geopend van 09.30 tot 00.00 uur.

Lees meer

Tijn Akersloot

Van zwembroek tot winterjas: Tijn Akersloot is een permanent strandpaviljoen. Bekend om zijn ongedwongen sfeer, goede keuken en prachtige uitzicht. Dagelijks geopend van 09.00 tot 00.00 uur.

Lees meer

Beachclub no.5

Beachclub No. 5, jaarrond geopend op de hippe en chique Zuid Boulevard te Zandvoort. In de winter bij de openhaard en in de zomer op ons heerlijke terras met zeezicht. Dagelijks geopend van 10.00 tot 21.30 uur. In het weekend van 09.00 tot 21.30 uur.

Lees meer

Club Nautique

Een trendy strandpaviljoen aan de noordelijke boulevard in Zandvoort met een mediterrane uitstraling en een verrassende en sprankelende menukaart. Dagelijks geopend van 11.00 tot 22.00 uur. In het weekend van 09.00 tot 22.00 uur.

Lees meer