Zandvoort Beach for Amsterdam

Winterpaviljoens

Het zomerseizoen is officieel afgesloten, maar dat wil niet zeggen dat je de komende maanden niet naar het strand van Zandvoort kunt! Want wat is er nu gezonder dan een flink stuk wandelen in de zilte zeewind? Heerlijk uitwaaien en een frisse neus halen. Om vervolgens bij een van de geopende winterpaviljoens op te warmen bij de haard, met een deken en een kop dampende koffie of een goed glas wijn. In Zandvoort zijn maar liefst vijf winterpaviljoens geopend waar je terecht kunt voor een drankje, lunch of diner. Zie je jezelf al zitten aan een romantisch diner, waarbij je de winterzon langzaam in de zee ziet zakken? De Haven van Zandvoort, Thalassa, Tijn Akersloot, NIUS Beach House en Club Nautique zitten verspreid over het lange strand van Zandvoort en hebben ieder hun eigen specialiteit en uitstraling. Je wandelt met gemak van paviljoen naar paviljoen, er is keuze genoeg! Klik hier voor een overzicht van alle strandtenten in Zandvoort. 

De Haven van Zandvoort

De Haven van Zandvoort is prachtig op het strand gelegen, centraal in het dorp aan de boulevard achter het Holland Casino. Drink een drankje bij de openhaard en geniet van de ondergaande zon. Een uniek restaurant op het strand waar je a la carte kan eten. Je kunt bij De Haven van Zandvoort genieten van goede service en ambachtelijk bereid eten in een sfeervolle ambiance.

Meer over De Haven van Zandvoort

Thalassa

Thalassa is het visrestaurant op het strand en een paradijs voor liefhebbers van dagverse vis: vannacht gevangen, vanmorgen aan land gebracht en vandaag op je bord. Het motto van Thalassa is dan ook “vis komt per boot en niet per vliegtuig”, de Noordzee wordt door de koks van Restaurant Thalassa gekoesterd als hofleverancier. Er staan ook genoeg interessante vleesgerechten en passende vegetarische gerechten op het menu, dus er is voor iedereen wat wils! Thalassa biedt je graag een culinaire ervaring in een sfeervolle ambiance op het strand.

Meer over Thalassa

Tijn Akersloot

Van zwembroek tot winterjas: Tijn Akersloot is een permanent strandpaviljoen. Bekend om zijn ongedwongen sfeer, goede keuken en prachtige uitzicht. Tijn Akersloot is het hele jaar rond open van 9.00 uur tot 00.00 uur. Bij Tijn kun je ontbijten, lunchen en dineren met een prachtig uitzicht op zee. Ook voor een kopje koffie en thee of een borrel ben je hier aan het juiste adres. De chefs koken met passie. Het resultaat is een gevarieerde menukaart met heerlijke gerechten en bites. Tijn Akersloot staat bekend om haar heerlijke pizza's die worden bereid in de houtoven.

Meer over Tijn Akersloot

NIUS Beach House

NIUS Beach House is 365 dagen per jaar geopend. In de winter heerlijk vertoeven bij de openhaard en in de zomer op het terras met zeezicht. NIUS Beach House biedt een unieke en relaxte locatie met uitzicht op het strand en de zee. Relax in alle vrijheid met vrienden of familie in het restaurant, op het terras, of in de zomer op een loungebed op het strand.

Meer over NIUS Beach House

Club Nautique

Een trendy strandpaviljoen aan de noordelijke boulevard in Zandvoort met een mediterrane uitstraling en een verrassende en sprankelende menukaart. Lekker ontbijten, lunchen of dineren op het terras of in het restaurant van het strandpaviljoen, met de zee altijd binnen handbereik. Club Nautique is het gehele jaar geopend en laten de menukaart graag met de seizoenen meeveranderen. Het paviljoen hecht veel waarde aan maatschappelijk ondernemen en koestert de local flavours.

Meer over Club Nautique