Zandvoort Beach for Amsterdam

Zandvoort Racefestival

Vanaf 13 augustus 2023 tellen we in stijl af naar hét raceweekend van het jaar: de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix in Zandvoort. Met activiteiten voor het hele gezin, acties, give aways en prijsvragen werken we toe naar de start van de F1 in Zandvoort. Bekijk hieronder wat er allemaal te beleven is tijdens het Zandvoort Racefestival. 


Wil je alvast in de racesfeer komen, kijk dan hier voor beelden uit voorgaande jaren


Heb je vragen over het organiseren van events tijdens het Zandvoort Racefestival, mail dan naar info@zandvoortbeyond.nl 
Zandvoort Racefestival, ‘beach for racing’ is de naam van het side events programma dat voor en tijdens de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix wordt georganiseerd. De Dutch GP is voor Zandvoort meer dan alleen een mooi raceweekend. Zandvoort Racefestival staat voor een stukje historie en trots op de terugkeer van de Formule 1, maar laat ook zien wat deze badplaats allemaal kan bieden.


In aanloop naar het grote race evenement wordt de sfeer in het dorp voor bewoners en bezoekers langzaam opgebouwd. Tijdens dit officiële side events programma zijn er in Zandvoort en in de regio verschillende festiviteiten rondom Formule 1. De voorbereidingen voor het side events programma zijn in volle gang.