Zandvoort Beach for Amsterdam

Zandvoort goes Wild heeft de leukste wilde (en anti-wilde) activiteiten waarbij je de onbekende kant van Zandvoort ontdekt. Of je nu de natuur intrekt op zoek naar vechtende herten of tijdens een clinic de fijne kneepjes van het kitesurfen leert: een unieke ervaring heb je zeker! Uiteraard doen we er alles aan om jouw verblijf zo veilig mogelijk te maken. Alle activiteiten vinden plaats volgens de regels van het RIVM. Hier vind je de maatregelen die in Zandvoort getroffen zijn in het kader van Covid19. Tijdens de Zandvoort goes Wild-activiteiten kunnen foto- en/of filmopnamen gemaakt worden voor promotionele doeleinden. Met het bezoeken van de activiteiten ga je hiermee akkoord. Een compleet overzicht van de activiteiten vind je onderaan de pagina.


Ontdek de bronsttijdAlleen in oktober ontdek je de bronsttijd: het unieke paringsritueel van de vele damherten in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Verlaat de gebaande paden, trek het gebied in en laat je verrassen. Van de ‘aantrekkelijke’ lokroep tot het jagen en vechten van de mannetjes. Een schitterend tafereel dat je gezien moet hebben. Om er zeker van te zijn dat je niets mist van het ritueel, loop je mee met een gids tijdens een van de georganiseerde wandelingen.

Maar wees er snel bij, want er zijn een beperkt aantal plekken. Reserveer jouw plek hier!


Ga watersporten


Dit is jouw kans om te leren golfsurfen of kitesurfen! Leer hoe je de perfecte golf pakt of laat je meevoeren door de wind. En na afloop praat je natuurlijk nog even gezellig na over die te gekke ervaring. Plezier gegarandeerd!
Dus of je nu van woest knokkende herten houdt, jezelf tot het maximale wilt pushen of voor een laatste keer vanuit jouw favoriete seizoenspaviljoen de zonsondergang wilt bekijken: het kan tijdens Zandvoort goes Wild. In de herfstvakantie worden voor kinderen speciale activiteiten georganiseerd. En uiteraard is alles Corona-proof.Kom naar Zandvoort goes Wild en ontdek de wilde onontdekte pareltjes van onze schitterende kustplaats.

Zien we je in oktober?


Download hier het complete programma