Zandvoort Beach for Amsterdam

Appartement in Zandvoort

In een vakantie appartement in Zandvoort heb je de absolute vrijheid om te kunnen doen wat je wilt. De zeemeeuwen vliegen over terwijl je rustig met een kop koffie in je hand uitkijkt over de schitterende zee. Even een heerlijk ontbijtje maken in je appartement om daarna uitgerust naar het strand te gaan. In Zandvoort liggen veel appartementen dicht bij zee, zodat je steeds geniet van de zilte zeelucht. In de avond bepaal je zelf hoe laat en wat je gaat eten. En als je geen zin hebt om te koken dan heeft Zandvoort meerdere goede restaurants en bistro’s waar je terecht kan.


Duinzicht

Ook aan de rand van het duingebied vind je vele appartementen. Hier spot je regelmatig een damhert vanuit je raam. Het duingebied is perfect voor lange wandelingen waarbij je naast herten ook nog wisenten, Konikspaarden of vossen tegen kunt komen.


Verblijf je liever in een appartement in het levendige centrum? Je loopt de deur uit en staat midden in het charmante vissersplaatsje waar nog veel terug te zien is van de oude tijd. In het centrum is van alles te doen. Je kan er gezellig winkelen bij leuke boetiekjes of authentieke lokale winkeltjes. Een filmpje pakken, een gokje wagen, een terrasje pikken of de nacht in dansen, op loopafstand van je appartement heb je keuze genoeg voor een leuke avond!


Type appartementen

In Zandvoort zijn er diverse type appartementen. Er is een ruim aanbod aan verschillende appartementen in alle prijsklassen. Charmant of modern, voor grote of kleine groepen, je vindt hier altijd wel een appartement die bij jouw stijl past. Of je nou komt voor een kort of lang verblijf.


’s Morgens komt de zilte zeelucht door je raam waaien, ’s avonds val je in slaap bij het ruisen van de zee. Hier in Zandvoort voelt alles als vakantie. Dus maak van een dagje strand een week in de leukste badplaats van Nederland!