Zandvoort Beach for Amsterdam

Duincamping De lakens

Samen genieten van het strand! Camping De Lakens is als enige camping in Nederland door de ANWB genomineerd voor strandcamping van het jaar. Het zandstrand is op slechts 200 meter. De Lakens is een in duinvalleien gelegen camping omringd door rijke duinflora. De camping ligt in een glooiend duinlandschap; kleine en grotere valleien met lage beplanting en her en der naaldbomen. Op de achtergrond ruist de branding. Kamperen zonder je eigen tent op te zetten. Op Camping de Lakens bieden we compleet opgezette De Waard tunneltenten.


Overnachtingsmogelijken

- Vooraf opgezette tunneltenten

- Campingplekken voor tenten, caravans en campers

- Groot aantal unieke huuraccommodaties.


Restaurant 'Gestrand'

Op de camping vind je restaurant 'Gestrand', een prachtig familievriendelijk restaurant midden in de duinen. Op de uitgebreide menukaart vind je behalve verschillende hoofdgerechten en een heerlijke borrelgerechten, een groot aantal to-go gerechten. Direct voor de deur staat een grote speeltuin waar de kinderen kunnen glijden, klimmen, tokkelen en met water kunnen spelen. En is het weer wat minder, dan kunnen ze terecht in de binnenspeeltuin onder het restaurant. 'Gestrand' is ook geopend als de camping al dicht is. Van begin november tot eind maart kun je hier in het weekend terecht tussen 10.00 uur en 17.00 uur voor een lekkere lunch of borrel. En het fijne is dat parkeren hier gratis is. 


Handig om te weten

Omdat het park in het Nationaal Park ligt, zijn huisdieren niet toegestaan. 

Vanwege de locatie is het daarom ook niet toegestaan om een kolen barbecue te gebruiken. Een BBQ op gas of electriciteit mag natuurlijk wel.

Afhankelijk van de locatie mag er een bijzettentje opgezet worden.


 


 


Van Duincamping De Lakens naar..

BestemmingAfstandTijd
Strand1,3 km
16min
Dorp4,5 km
55min
Circuit3,8 km
46min
Waterleidingduinen8,3 km100min
Nationaal Park3,7 km45minKenmerken

  • Tent verhuur
  • Bij zee
  • Camper
  • Glamping
  • In duinen
  • Tent verhuur

Contact

Zeeweg 60
2051 EC Overveen
Plan je route

023 541 1570
www.campingdelakens.nl