Zandvoort Beach for Amsterdam

Zandvoort, beachforsharing

We mogen de teugels gelukkig weer iets laten vieren. En dat is goed nieuws! Want na maanden aan huis gekluisterd te hebben gezeten, ben je weer eens toe aan de verzetje. Een strandbezoekje, een drankje doen met vrienden of een hapje eten in het restaurant. Het mag weer, ook in Zandvoort. We delen ons schitterende strand, prachtige natuur en gezellige restaurants graag met je. Want we weten als geen ander: Girls (and boys) just want to have fun. Maar mét in acht name van de geldende maatregels natuurlijk. Zo zorgen we samen voor een zorgeloos en veilig verblijf in Zandvoort. Wil je weten wat wel en niet mag in Coronatijd in Zandvoort, kijk dan hier voor de meest gestelde vragen.


De leukste activiteiten op 1,5 meter


foto: Surfana Zandvoort


Op het strand kun je je natuurlijk urenlang vermaken. Heerlijk bakken in de zon en even een ijsje halen bij een van de 35 strandpaviljoens. Zandkastelen bouwen en een frisse duik in zee nemen. En allemaal op 1,5 meter afstand, want het strand is ruim 9 kilometer lang. Alle ruimte dus. Maar tijdens jouw vakantie in Zandvoort wil je ook wel graag iets doen. Wij hebben daarom voor jouw onze favoriete activiteiten op 1,5 meter verzameld. Je vindt ze hier.


De beste lunches en de lekkerste snacks

foto: Lunchbreek


Vakantie en lekker eten gaan hand in hand. Het liefst de hele dag door. Dus ga voor dat overheerlijke en gezonde broodje bij Lunchbreek of Noble tree. Wil je liever snacken? Neem dan een ambachtelijk gemaakt frietje van Fritures d'Anvers of haal een portie bitterballen to-go bij het Plein. Een visje op de boulevard mag natuurlijk ook niet ontbreken. En als toetje stap je even binnen bij San Remo voor een verrukkelijk handgemaakt ijsje.


De gezelligste terrasjes op het strand


foto: Tent 6


Wat is er nu lekkerder dan na (of tijdens) een stranddag even een terrasje op het strand te pakken. Voeten in het zand, alcoholvrije cocktail in de hand en relaxen in de zomerzon. Dat doen we natuurlijk wel op 1,5 meter afstand van elkaar. Omdat Zandvoort meer dan 30 strandpaviljoens telt, is het nog wel eens lastig een keuze te maken. Wij helpen je daarom een handje: kijk hier voor onze top 5. Voor alle paviljoens kijk je hier.


De lekkerste restaurants in het dorp


Foto: Zizo Lounge


Het dorp heeft legio lekkere restaurants, dus voor ieder wat wils. Van heerlijk Thais tot watertandende sushi en van authentieke Italiaanse pizza tot oerhollandse pannenkoeken. En alles er tussen in natuurlijk. Reserveer vooraf wel even een tafeltje, want het zou zonde zijn als je misgrijpt. Ben je net te laat met reserveren? Niet getreurd: veel restaurants hebben ook een take away mogelijkheid. We geven je in ieder geval alvast graag een paar suggesties


Dineren met uitzicht op zee

foto: Bernie's Beachclub © Floris Heuer


Time flies when you're having fun. En voor je het weet, zit jouw stranddag er al weer op. Warm van de zon ga je op zoek naar een plekje om nog even iets te eten. Je wilt je stranddag natuurlijk zo lang mogelijk rekken. En gelijk heb je, want wat is er mooier dan in goed gezelschap een hapje te eten en samen de zon in de zee zien zakken. Behalve de eerder genoemde terrassen op het strand, willen we je ook deze restaurants op het strand meegeven. Eet smakelijk!


Boek jouw staycation in Zandvoort


Foto: Qurios Zandvoort

Het warme zand tussen je tenen, spelende en lachende kinderen in de branding. Het Zandvoortse strand is 9 kilometer lang, dus er is altijd wel een plek om heerlijk (en met afstand) te genieten. Of je nu met zijn tweeën er even tussen uit wilt of op 'staycation' wilt met het hele gezin, in Zandvoort vind je jouw verblijf. Dus boek jouw verblijf vandaag nog! We geven je alvast 10 tips, van luxe camping tot authentiek appartement. Wil je meer overnachtingsmogelijkheden bekijken, kijk dan hier.


Visit Zandvoort