Zandvoort Beach for Amsterdam

Trouwen aan zee

Jullie huwelijksdag is één van de meest memorabele dagen in jullie leven. Je leeft maandenlang naar deze speciale dag toe en doet er alles aan om jezelf en jullie gasten een prachtige herinnering aan een gedenkwaardige dag te bezorgen. En waar kan dat nu beter dan aan zee!


Tip: bezegel jullie liefde met een slotje aan het hek op de boulevard en gooi de sleutel gezamenlijk in zee tijdens een afsluitende romantische wandeling over het strand.


Zandvoort heeft alles in huis om jullie huwelijksdag onvergetelijk te maken!


Strandpaviljoens

Jullie huwelijksdag is één van de meest memorabele dagen in jullie leven. Je leeft maandenlang naar deze speciale dag toe en doet er alles aan om jezelf en jullie gasten een prachtige herinnering aan deze gedenkwaardige dag te bezorgen. En waar kan dat nu beter dan aan zee? Zandvoort heeft in het voorjaar en de zomer 35 strandpaviljoens die graag tot jouw beschikking staan. Van huwelijksvoltrekking tot groots feest. Wil je in de winter trouwen, dan kun je terecht bij een van de vijf jaarrond strandpaviljoens.


Trouwen in Zandvoort

Zandvoort is één van de weinige locaties in Nederland waar je overal mag trouwen. Denk bijvoorbeeld eens aan een unieke locatie als Circuit Zandvoort. Of je nu groots uit wilt pakken of juist heel intiem met een select gezelschap: alles is mogelijk in Zandvoort.


Dineren

Natuurlijk mag een mooi diner niet ontbreken op jouw trouwdag. Gezellig tafelen met iedereen die je lief is en proosten op jullie huwelijk. Vanwege de grote diversiteit aan mogelijkheden kun je in Zandvoort alle kanten op. Van een barbecue op het strand tot genieten van een op maat gemaakt buffet.


Huwelijksfeest

Bij een onvergetelijke dag hoort een onvergetelijk feest. Dans tot in de late uurtjes bij één van de grand cafés of organiseer een strandfeest voor jullie en jullie gasten. Jullie eerste dans als man en vrouw bij ondergaande zon: romantischer dan dat wordt het echt niet!