Zandvoort Beach for Amsterdam

Strandevenement

De feestjes die je het meest bijblijven zijn van die momenten waarop je omringd wordt door je beste vrienden, leukste collega’s of liefste familieleden. En in Zandvoort kan dit met je voeten in het zand, terwijl je al nippend aan een drankje geniet van de laatste zonnestralen van de dag. De muziek en het gelach vermengen zich met de geluiden van de meeuwen en het omslaan van de golven. Om je heen wordt gedanst en gefeest terwijl de zon langzaam in de zee zakt. Een feest of evenement op het strand is een bijzondere belevenis.


In Zandvoort worden regelmatig evenementen op het strand georganiseerd. Soms als onderdeel van een groter festival zoals Pride at the Beach. Ga uit je dak bij verrassende acts of bijzondere optredens. Bij diverse strandpaviljoens wordt het hele jaar door van alles georganiseerd. Geen fan van grootschalige feesten? Zandvoort heeft meer dan 35 strandpaviljoens waar je lekker kunt eten, drinken, BBQ’en en borrelen. Er zit altijd wel een evenement, feest of festival op het strand bij waar je blij van wordt. Strandevenementen zijn jaarrond in Zandvoort, want er blijven vijf strandpaviljoens het hele jaar door staan. De meeste feesten en festivals worden dan wel gepland in de zomermaanden, maar toch is er in het laagseizoen ook genoeg op het strand te doen. Start je nieuwe jaar bijvoorbeeld fris met de oudste Nieuwjaarsduik van Nederland. Hou onze Uitagenda in de gaten!


Wil je zelf een evenement op het strand organiseren? Bedrijfsfeesten, grote of kleine dinner parties en gezellige privéfeestjes; iedere ondernemer staat voor je klaar om van jouw strandfeest een te gekke happening te maken!


Een bijzonder natuurlijk evenement dat in Zandvoort plaatsvindt is bijna niet in te plannen. Na een warme lente- of zomerdag licht ‘s avonds de branding helblauw op in duizenden fonkelende puntjes. Dit magische verschijnsel heet zeevonk. Alle omstandigheden moeten kloppen: het water moet ondiep zijn en het moet een warme dag zijn geweest in het voorjaar of de vroege zomer. En dan nog kan het op de ene plek oogverblindend schitteren, terwijl een paar honderd meter verderop niets te zien is. Een beetje magie dus en een flinke dosis geluk!