Zandvoort Beach for Amsterdam

Zandvoort met kinderen

Wanneer je een dagje weg wilt met het gezin of lekker een paar dagen er met de familie tussen uit gaat, wil je dat iedereen het naar zijn zin heeft. Er moet voor iedereen iets te doen zijn, zeker voor de kinderen. En om ervoor te zorgen dat jij de bomen in ons prachtige bos blijft zien, geven we je onze tips voor activiteiten met kinderen, leuke kindvriendelijke restaurants en gezellige accommodaties waar je met jouw kinderen kunt overnachten.Meld je aan en ontvang het gratis e-book 'Met kinderen naar Zandvoort: de leukste tips', inclusief 5 kleurplaten en leuke spelletjes.Hierna houden we je maandelijks op de hoogte van de leukste activiteiten en ontwikkelingen.


Zandvoort voor het hele gezin

Of je nu een dagje Zandvoort aandoet of jouw vakantie aan onze kust viert, een bezoek aan Zandvoort is heerlijk voor het gele gezin. Het prachtige strand, de vrije natuur, de heerlijke strandpaviljoens en het gezellige centrum bieden genoeg aanbod om jouw dag goed te vullen. En omdat sommige dingen iets leuker zijn voor kinderen dan andere hebben we juist die tips voor je verzameld. Dus lees snel verder wat je met jouw kinderen kunt zien en doen in Zandvoort. Want als de kinderen het leuk hebben, dan heb jij het ook leuk.


Kindveiligheid

Hoewel een bezoek aan het strand ontzettend leuk is, moet veiligheid wel voorop staan. Lees daarom hier meer over verschillende tips en wat te doen wanneer je je kind uit het oog bent verloren.